ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΧΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΜΑΤΟΣ [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]

ERKET---Polyphonic
photo © polyphonic.gr

Το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.] διαθέτει Φωνητικά Σύνολα Ελληνόφωνου Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού, τα οποία απαρτίζονται από μέλη και μαθητές του. Το Σύνολο Παραστάσεων του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. «Οι Κερατζήδες» με περί τα 10 ενεργά μέλη ειδικεύεται στην ερμηνεία Ελληνόφωνων Ηπειρώτικων Πολυφωνικών Τραγουδιών από τις επαρχίες Πωγωνίου και Δροπόλεως και συμμετέχει σε πλείστες εκδηλώσεις (παραστάσεις, παρουσιάσεις, φεστιβάλ) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μουσική Επιμελήτρια και Διδάσκουσα των Συνόλων από το έτος 2010 είναι η εθνομουσικολόγος Παρασκευή Γ. Κανελλάτου.

ΤΜΗΜΑΤΑ:

Χολαργός, Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού 1ος όροφος, Λεωφόρος Περικλέους 55, 15561

Παρασκευή: 16:30 - 18:00 [τμήμα ενηλίκων]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ:

2015, 16 Μαΐου: Συμμετοχή του Πολυφωνικού Συνόλου "Οι Κεραντζήδες" και της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τις επαρχίες Πωγωνίου και Δροπόλεως, Ηπείρου στο 5ο στο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2012, 02 Ιουλίου: Συμμετοχή του Πολυφωνικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. "Οι Κεραντζήδες" στο 2ο Αντάμωμα Πολυφωνικών Σχημάτων & Φωνών στο Κηποθέατρο Δόρα Στράτου, υπό τη διοργάνωση του Θεάτρου Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου".

 

2012, 09 Ιουνίου: Συμμετοχή του Πολυφωνικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. "Οι Κεραντζήδες" στη Μεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2012 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, υπό τη διοργάνωση της πολιτιστικής εταιρείας "Άπειρος".

 

... για εμφάνιση περισσότερων videos