ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΧΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΜΑΤΟΣ [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]

ERKET-Vocal-Enseble-2012

photo © ER.K.E.T.

Το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. διαθέτει τμήματα διδασκαλίας παραδοσιακού τραγουδιού. Από Οκτώβριο έως και Ιούνιο λειτουργούν μικτά φωνητικά σύνολα ελληνικού παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού. Η διδακτική χρονιά σε εκάστοτε τμήμα ξεκινάει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την τελευταία ευδομάδα του Ιουνίου. Τα μαθήματα είναι σε εβδομαδιαία βάση και απευθύνονται σε ενηλίκους, νέους και παιδιά. Τη γενική επιμέλεια, τη διεύθυνση και τη διδασκαλία των φωνητικών συνόλων παραδοσιακής μουσικής του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. την έχει αναλάβει η μουσικολόγος Παρασκευή Γ. Κανελλάτου.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Χολαργός, Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού - 1ος όροφος, Λεωφόρος Περικλέους 55, 15561

Παρασκευή: 18:00 - 19:30 [τμήμα ενηλίκων, ομάδα παραστάσεων]

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος

 


 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

"ΑΔΟΝΤΕΣ ΕΝ ΧΑΛΚΙΔΙ"

Adontes.en.Chalkidi 2015 16

 Το Φωνητικό Σύνολο "Άδοντες εν Χαλκίδι" συστάθηκε τον Ιούλιο του 2013 με ρεπερτοριακή ειδίκευση στην ερμηνεία κομματιών από τον Ελληνικό Λαϊκό Μουσικό Πολιτισμό. Οι πρόβες του Συνόλου ξεκινάνε από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου έως και την τελευταία του Ιουνίου, αναλόγως πάντα με τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του Συνόλου. Οι πρόβες είναι σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και διαρκούν 1,5 ώρα από 6:00-7:30 μ.μ.. Το Σύνολο το φιλοξενεί, παρέχοντας του στέγη το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας επί της οδού Δημοκρίτου 16.

Το Σύνολο δέχεται την εγγραφή νέων μελών, τα οποία θα συμπλέουν με τις καλλιτεχνικές αρχές του. Τα νέα μέλη δεν απαιτείται να περάσουν "ακρόαση", αλλά τουναντίον θα ενταχθούν σταδιακά στο παραστασιακό σώμα του Συνόλου.

ΤΜΗΜΑ

Χαλκίδα, 19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας - Δημοκρίτου 16, 34100

Πέμπτη: 18:00 - 19:30 [τμήμα ενηλίκων]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος