ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΧΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΜΑΤΟΣ [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]

ERKET-Vocal-Enseble-2012
photo © ER.K.E.T.

 

Το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.] διαθέτει Φωνητικά Σύνολα Παραδοσιακού Τραγουδιού, τα οποία απαρτίζονται από μέλη και μαθητές του. Μουσική Επιμελήτρια και Διδάσκουσα των Συνόλων από το έτος 2010 είναι η εθνομουσικολόγος Παρασκευή Γ. Κανελλάτου. Τα Φωνητικά Σύνολα Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. συμμετέχουν σε πλείστες εκδηλώσεις (παραστάσεις, παρουσιάσεις, φεστιβάλ) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Χολαργός, Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού - 1ος όροφος, Λεωφόρος Περικλέους 55, 15561

Παρασκευή: 18:00 - 19:30 [τμήμα ενηλίκων, ομάδα παραστάσεων]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ VIDEOS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ:

2016, 14 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την Κωνσταντινούπολη στο 6ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2015, 16 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τις επαρχίες Πωγωνίου και Δροπόλεως, Ηπείρου στο 5ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2014, 9 Αυγούστου: Δημοτικά Τραγούδια από τη Βυτίνα Αρκαδίας παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου του Σωτηρίου Ι. Τσιάνη, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος Τρύφωνος Π. Θαλασσινού στην Βυτίνα. Οργάνωση: Κοινωνικό & Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρύφωνος Π. Θαλασσινού.

 

2014, 31 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τα "Μαστιχοχώρια (Νοτιόχωρα) Χίου" στο 4ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2013, 23 Νοεμβρίου: Μουσική Παρουσίαση με συντελεστές το Φωνητικό Σύνολο του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. και τον Βυζαντινό Χορό "Αινούντες" με τίτλο Παναγιάς κατ' Ήχησις - ανάγνωσις α΄ στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό. Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος. [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.].

 

2013, 7 Σεπτεμβρίου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο 4ο Συναπάντημα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στην Πάτμο. Οργάνωση: Δήμος Πάτμου & Χ.Ο.Ν.Φ. Πάτμου.

 

2013, 18 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Σινασό Καππαδοκίας" στο 3ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2012, 12 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Κέρκυρα Επτανήσων" στο 2ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2010, 11 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή το "Βώλακα Δράμας" στο 1ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. σε συνεργασία με το Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

... για εμφάνιση περισσότερων videos