ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΧΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2018, 12 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. και του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" με παρουσιαζόμενη περιοχή την Δρυοπίδα Κύθνου στο 8ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2018, 12 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Ριζίτικου Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τα Λευκά Όρη Χανίων στο 8ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2017, 13 Μαΐου: Φινάλε στο 7ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2017, 13 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την Αγιάσο Λέσβου στο 7ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2017, 13 Μαΐου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" με παρουσιαζόμενη περιοχή το Ζαγόρι Ιωαννίνων στο 7ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2016, 14 Μαΐου: Φινάλε στο 6ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2016, 14 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. και του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" με παρουσιαζόμενη περιοχή την Κωνσταντινούπολη στο 6ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2015, 16 Μαΐου: Φινάλε στο 5ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2015, 16 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τις επαρχίες Πωγωνίου και Δροπόλεως, Ηπείρου στο 5ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2015, 16 Μαΐου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Λευκάδα Επτανήσων" στο 5ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2015, 16 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού της Εταιρείας Ελληνικής Όρχησης "Βάκχαι" με παρουσιαζόμενη περιοχή το χωριό Χιονάδες Διδυμοτείχου Έβρου, στο 5ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2014, 20 Δεκεμβρίου: Μουσική Παρουσίαση με συντελεστές το Φωνητικό Σύνολο "Άδοντες εν Χαλκίδι" και τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ευβοίας "Παπά-Γιώργης Ρήγας" με τίτλο Παναγιάς κατ' Ήχησις - ανάγνωσις β΄ στο Θέατρο Παπαδημητρίου στην Χαλκίδα. Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος. [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]

υπό ανάρτηση

 

2014, 9 Αυγούστου: Δημοτικά Τραγούδια από τη Βυτίνα Αρκαδίας παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου του Σωτηρίου Ι. Τσιάνη, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος Τρύφωνος Π. Θαλασσινού στην Βυτίνα. Οργάνωση: Κοινωνικό & Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρύφωνος Π. Θαλασσινού.

 

2014, 31 Μαΐου: Φινάλε στο 4ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2014, 31 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή τα "Μαστιχοχώρια (Νοτιόχωρα) Χίου" στο 4ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2014, 31 Μαΐου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" με παρουσιαζόμενη περιοχή το "Δαδί Αμφίκλειας" στο 4ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2013, 23 Νοεμβρίου: Μουσική Παρουσίαση με συντελεστές το Φωνητικό Σύνολο του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. και τον Βυζαντινό Χορό "Αινούντες" με τίτλο Παναγιάς κατ' Ήχησις - ανάγνωσις α΄ στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό. Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος. [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]

 

2013, 7 Σεπτεμβρίου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. και του Φωνητικού Συνόλου "Άδοντες εν Χαλκίδι" στο 4ο Συναπάντημα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στην Πάτμο. Οργάνωση: Δήμος Πάτμου & Χ.Ο.Ν.Φ. Πάτμου.

 

2013, 18 Μαΐου: Φινάλε στο 3ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Ελληνικής Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό. Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.].

 

2013, 18 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του Λυκείου των Ελληνίδων Χαλκίδας με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Κύμη Ευβοίας", στο 3ο στο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2013, 18 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Σινασό Καππαδοκίας" στο 3ο στο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2012, 02 Ιουλίου: Συμμετοχή του Πολυφωνικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. "Οι Κεραντζήδες" στο 2ο Αντάμωμα Πολυφωνικών Σχημάτων & Φωνών στο Κηποθέατρο Δόρα Στράτου, υπό τη διοργάνωση του Θεάτρου Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου".

 

2012, 09 Ιουνίου: Συμμετοχή του Πολυφωνικού Συνόλου του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. "Οι Κεραντζήδες" στη Μεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2012 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, υπό τη διοργάνωση της πολιτιστικής εταιρείας "Άπειρος".

 

2012, 12 Μαΐου: Φινάλε στο 2ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Ελληνικής Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό. Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.].

 

2012, 12 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του Λυκείου των Ελληνίδων Χαλκίδας με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Κόνιτσα Ιωαννίνων", στο 2ο στο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2012, 12 Μαΐου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Κέρκυρα Επτανήσων" στο 2ο στο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2011, 1 Ιουνίου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. στην παράσταση Δώστε του Χορού κι ας πάει... και στην εκπομπή "10 με 1" στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της παράστασης .

αποσπάσματα συμμετοχής από την παράσταση

τηλεοπτική παρουσίαση της παράστασης

 

2010, 11 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου "Μη Χείρον" με παρουσιαζόμενη περιοχή την "Κάλυμνο Δεδεκανήσου" στο 1ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2010, 11 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με παρουσιαζόμενη περιοχή το "Βώλακα Δράμας" στο 1ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής, που οργάνωσε το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. σε συνεργασία με το Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2010, 25 Απριλίου: Μουσικοθεατρική παράσταση του Μουσικού Τμήματος του Παραρτήματος του Λυκείου των Ελληνίδων Χαλκίδας με τίτλο ανα-γέννησις ή το νεκρικό ταξίδι του ήλιου στα νερά της σελήνης μέχρι να γεννηθεί ξανά σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ντέλλα, στο θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα.

 

2009, 23 Ιανουαρίου: Μουσικοχορευτική παρουσίαση του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών με θέμα τα Επτάνησα σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κώτσου, στη σάλα δεξιώσεων της Μεγάλης Βρετανίας.

 

2008, 30 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Νεανικής Ομάδας Παραδοσιακού Τραγουδιού του Λ.τ.Ε. Αθηνών, στην εκπομπή "Έχει Γούστο" της δημοσιογράφου Μπήλιως Τσουκαλά στη ΝΕΤ με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τον Αρχάγγελο Ρόδου.

 

2008, 18 Ιουλίου: Παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών με τίτλο Τυμπάνων, ταλάντων και χορών εγκώμιον σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Λευτέρη Δρανδάκη και σε μουσική επιμέλεια του Γιώργου Παπαδάκη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

 

2008, 25 Μαΐου: Μουσικοθεατρική παράσταση του Περιφερειακού Μουσικού Τμήματος Χολαργού του Λ.τ.Ε. Αθηνών με το Φωνητικό Σύνολο "Μη Χείρον" με τίτλο [γεν. της γυναίκας και της γυναικός] σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ντέλλα, στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Χολαργό.

 

2007, 8-9 Ιουνίου: Παράσταση του Μουσικού Τμήματος του Λ.τ.Ε. Αθηνών με τίτλο Βασίλης Τσιτσάνης, σε σκηνοθεσία και γενική επιμέλεια του Μιχάλη Κλαπάκη, στον Τεχνοχώρο στο Γκάζι.